8 feb digitale infoavond

Digitale infoavond

Bedankt voor uw interesse in SGW!

Het is jammer genoeg nog steeds niet mogelijk om u op school zelf uit te nodigen. Toch willen we u zo goed mogelijk informeren en laten kennismaken met onze school.

We hebben dan ook enkele digitale alternatieven voorzien.

Eerst en vooral leiden we u graag naar de digitale rondleiding. Zo informeren we u graag over onze school en in het bijzonder over de eerste graad. (We raden aan om de rondleiding te bekijken met een computer i.p.v. een tablet of een smartphone om zo de beste weergave te kunnen garanderen.) 

 

Daarnaast bieden we ook een digitale infoavond aan.

Op deze digitale infoavond willen we u vooral informeren over ons laptopproject. Om 19.30 u. wordt u verwelkomd door de directeur, die u de algemene informatie over de uitrol van de Digisprong en het inzetten van laptops op SGW zal geven.

Daarna zal een vertegenwoordiger van The Rent Company, onze geprefereerde partner, instaan voor de uitleg in verband met het praktisch en financiële aspect van dit laptopgebeuren.

Tijdens de sessie zal u ook vragen kunnen stellen in de chat. We proberen onmiddellijk te antwoorden. Is dit toch niet mogelijk, dan mag u zeker en vast een antwoord verwachten via mail. 

Op 4 februari 2022 bezorgen we de ingeschreven ouders een link voor deze sessie via het opgegeven mailadres.