Boekenlijst

Handleiding bestelling handboeken schooljaar 2018-2019

 

1. Inloggen op je account

 

Surf naar http://beheer.schoolboekenservice.com

Login: emailadres

Paswoord: je zelfgekozen paswoord

Opgelet, wacht om te registreren tot wij de uitleg zijn komen geven in de klas.

 

2. Kies je studierichting

Kies je studierichting in het volgende scherm. Vergeet niet op bevestig keuze te klikken. Let op, je kan dit niet meer wijzigen tenzij je een mailtje stuurt naar boekenlijst@sgw.be!! Photobucket

Uitleg startscherm

Nieuwe bestelling

Hier kan je de handboeken aanvinken die je wenst te bestellen. In het eerste jaar worden handboeken gehuurd, werkboeken worden altijd aangekocht.

Bestellingen

Controleer hier of je bestelling correct is doorgestuurd. Voor 2 juli kan je je bestelling steeds aanvullen. Let op, je kan je bestelling niet wijzigen, je moet een nieuwe aanmaken met ENKEL de artikelen op die je nog wenst toe te voegen! Photobucket

Persoonlijke gegevens

Deze gegevens zijn door de school ingevoerd. Wijzigingen zijn niet mogelijk.

Boekenlijsten

Hier kan je alle beschikbare boekenlijsten raadplegen

 

3. Nieuwe bestelling

Zorg dat alle boeken die je wenst te bestellen aangevinkt zijn. Het programma maakt automatisch een optelsom van je bestelling.

Controleer je boekenlijst en klik onderaan op de groene pijl om verder te gaan

Op het volgende scherm krijg je een overzicht van de bestelde artikelen, klik nogmaals op de groene pijl om verder te gaan.

Vink onderaan aan: “Ik ben klaar om mijn bestelling te bevestigen” en kies Bevestig bestelling

Opgelet, je kan tot 2 juli je bestelling wijzigen! Ga hiervoor zeker naar het bestellingen, maak GEEN nieuwe bestelling aan.

Alle bestellingen

Klik na het bestellen op alle bestellingen om te controleren of je bestelling correct is doorgestuurd. Indien dit zo is, dan kan je deze zien in het overzicht. Als dit overzicht leeg is, gelieve je bestelling opnieuw door te sturen. In dit scherm kan je je bestelling ook afdrukken.

 

4. Boekenlijst afdrukken?

Alle boekenlijsten kunnen geraadpleegd worden bij raadpleeg boekenlijsten.

 

5. Problemen?

Bij problemen, gelieve contact op te nemen met het boekenteam. Omschrijf heel duidelijk je probleem, vergeet je logincode, naam en TOEKOMSTIGE klas niet te vermelden!

 

Het bestellen van de handboeken is enkel mogelijk van 25 mei tot en met 2 juli 2018. Na deze datum wordt de toepassing automatisch gesloten. Boeken bestellen is niet meer mogelijk.