Open dag & Collegefeesten

Open dag & Collegefeesten

Ontbijt

Het begint een fijne traditie te worden! Na het succes van de vorige jaren organiseren we opnieuw een ontbijt.

Kom genieten van een heerlijk ontbijt met veel zorg, liefde en toewijding klaargemaakt en opgediend door het lerarenkorps.

Je bent welkom vanaf 9 uur en het ontbijt wordt aangevuld tot 11 uur.  

Inschrijven is jammer genoeg niet meer mogelijk. 

 

Philip Plaetinckroute

Het gebruik van de fiets om te gaan werken, om te winkelen of om te ontspannen, is de voorbije jaren gestegen. We willen ook op het Sint-Gertrudiscollege leerlingen en leerkrachten stimuleren om met de fiets naar school te komen. Meer fietsers leiden echter naar nieuwe uitdagingen. Daarom willen we als school de volgende jaren zorgen voor voldoende degelijke en veilige fietsstallingen.

Op zondag 5 mei roepen we iedereen op om dat plan kracht bij te zetten door deel te nemen aan een fietstocht door het natuurgebied Kalkense Meersen Donkmeer. Je kan kiezen tussen een route van 20 km, 25 km of 35 km.

Onze dierbare collega Philip Plaetinck overleed 2 jaar geleden. Hij was een fervent fietser en als leerkracht aardrijkskunde bezorgd voor milieu en klimaat. Hij wordt op school erg gemist. Daarom noemen we onze fietstocht naar hem.

Je kan starten tussen 10 en 12 uur op school. 

Wat mag je verwachten? Een mooie tocht langs fietsknooppunten met een routebeschrijving, bevoorrading onderweg, pechverhelping indien nodig en een gratis drankje bij aankomst! 

Inschrijven? Klik hier! 

Color Run Schooltrail SGW

Op zondag 5 mei 2019 kan je deelnemen aan de schooltrail van SGW. 

We organiseren een loop van vijf rondes waarbij je als deelnemer tijdens de loop bedekt wordt in kleurpoeder. Om de zoveel kilometer krijg je een wolk van kleuren over je heen! Aan de eindstreep zie je er niet alleen fantastisch uit, je maakt ook nog kans op een mooie prijs! Win jij een luchtballonvaart

De start is voorzien om 14.30 uur en het eindigt om 16 uur. Onmiddellijk erna volgt de loting voor de prijs.  

Iedereen mag deelnemen: leerlingen, ouders, sympathisanten, individueel of in groep – alles kan! 

Inschrijven? Klik hier!

Loop je liever niet mee, maar supporter je graag? Welkom! Er zijn die middag ook zakjes kleurpoeder te koop.