Wie wordt multimiljonair?

De 82-jarige baron Odilon Filemon Van Centeghem-Stijfkens zal zeer binnenkort het loodje leggen. Dit betekent dat zijn erfenis vrijkomt en daar zijn zijn sluwe huisgenoten al snel van op de hoogte. De baron is niet de meest gemakkelijke werkgever, maar iedereen probeert de baron te paaien op z’n eigen manier. De tennisleraar biedt hem extra sportlessen en gratis massages aan, de domme tuinman belooft dat hij eindelijk het gras zal afrijden, een oude bekende uit Amerika en een waarzegster komen ook plots op de proppen …

Zal een van deze naasten de erfenis binnenhalen? Of gaat hij beter nog op zoek naar een vrouwtje om zijn laatste dagen – en erfenis – mee te delen? Enkel zijn hondstrouwe butler, Philippe, wijkt niet van zijn zijde. Of is er daar ook iets meer aan de hand? Er staat de baron een moeilijke taak te wachten! Wie oh wie wordt multimiljonair? 

Dit toneelstuk is opnieuw gemaakt door leerkrachten. Na het succes van ‘De moord in de leraarskamer’ is de goesting er opnieuw om een stuk te brengen.

Vrijdag 8 en zaterdag 9 februari spelen we om 20u. in de feestzaal van de school. Je bent welkom vanaf 19 u. om een glaasje te drinken en de tickets af te halen.

Reserveer een plaatsje, schrijf je nu in via deze link. De plaatsen zijn beperkt, dus snel zijn is de boodschap!

Let op: alle derdejaars zullen een schoolvoorstelling volgen (in het kader van de lessen Nederlands). Deze voorstelling zal doorgaan op vrijdag 8 februari tijdens het 3de en het 4de lesuur. Deze leerlingen hoeven dus geen tickets te reserveren.