WELKOM OP SGW

Je bent ongetwijfeld op zoek naar een geschikte school. Dan zijn jullie uiteraard van harte welkom op SGW.

SGW staat voor uitdagend onderwijs met een focus op ontwikkeling en met een oog voor verschillen.  

Als doorstroomschool is het ontwikkelen van een goede leerhouding en leermethode een essentiële vaardigheid die nodig is om hoger onderwijs aan te vatten. Sommige leerlingen leren ‘vanzelf’, zo lijkt het wel. Voor anderen loopt het niet allemaal van een leien dakje. Op SGW begeleiden we deze leerlingen gericht en zorgen we voor ondersteuning, remediëring en differentiatie.   

Daarnaast mogen we de cognitief sterke leerlingen niet uit het oog verliezen. Ze verdienen ook onze zorg. Deze leerlingen gericht uitdagen is niet evident. Daarom volgen we dit schooljaar met het schoolteam een extern traject rond cognitief sterk begaafde leerlingen. We hopen zo dat we een goede ondersteuning kunnen bieden om hen op een gepaste wijze te begeleiden. 

Inschrijven voor het tweede
tot en met het zesde jaar

Wil je voor het schooljaar 2024-2025 inschrijven op SGW? Dan kan dit vanaf 15 april 2024.

Het is reeds mogelijk om het interesseformulier digitaal in te vullen op onze website. Na het invullen ontvang je een mail met de bevestiging dat we je gegevens goed ontvangen hebben.

We nemen later contact met je op en maken een afspraak om kennis te maken. We bezorgen dan ook alle info voor een vlotte start van het volgend schooljaar. 

Onze Open Dag gaat door in het weekend van 4 en 5 mei 2024. Ook dan kan je onze school verkennen.

Terug