TAKE AWAY SPAGHETTI

“De cijfers zijn niet goed.”

Iedereen weet onmiddellijk waarover je het hebt als je dit zinnetje uitspreekt. Hoe hard hadden we er naar uitgekeken om een gezellige, ouderwetse spaghettiavond te organiseren dit jaar. Elkaar ontmoeten bij een lekkere maaltijd, bijpraten, met de hele klas samen eten, oud-leerlingen terugzien, … Een fijne start van het weekend.

We hebben zo lang mogelijk gewacht om te beslissen maar ons gezond verstand zegt dat het géén goed idee is zoveel mensen samen te brengen nu een vierde golf besmettingen ons overspoelt. Dus schakelen we naar een take away!

Wat is er leuker dan na een lange werkweek niet te hoeven koken en er thuis op vrijdag een gezellige familieavond van te maken?

TAKE AWAY ALL THE WAY

VRIJDAG 26 NOVEMBER 2021 AFHALEN TUSSEN 15.45 EN 19.30 UUR

IN  HET SCHOOLRESTAURANT

 We willen er niet flauw over doen: het missen van de spaghettiavond 2020 en twee edities van de Collegefeesten is niet alleen triest voor het bruisende schoolleven maar ook een serieuze financiële aderlating. Met die opbrengsten kan je net dat leuke extraatje sneller verwezenlijken. We hopen op uw steun om na de grote omgevingswerken aan het schoolrestaurant ook de fietsenrekken en de vergroening verder aan te pakken.

Het is nu wel heel kort dag en dus ideaal voor de snelle beslissers: klik HIER voor alle info en om rechtstreeks naar het bestelformulier te gaan.

De afhaling zal héél veilig gebeuren in het schoolrestaurant.

We kunnen elkaar dan wel niet écht ontmoeten maar ons verbonden voelen via een dampend bord spaghetti of een glaasje wijn in eigen bubbel, dat kan wel nog!

Alvast bedankt voor uw steun.