INFO BOEKEN AFHALEN

Posted

DINSDAG 27 AUGUSTUS: afhalen boeken in het schoolrestaurant. Deze regeling is volgens je toekomstige klas, broers en zussen kunnen uiteraard op hetzelfde uur afhalen. Dagindeling VOORMIDDAG 09.00 uur: 2 LAT met familienaam beginnend met A tot en met M 09.30 uur: 2 LAT met familienaam beginnend met N tot en met Z 10.00 uur: 2 …read more →

Ze verdienden een pluim!

Posted

Het is een traditie op onze school dat we alle leerlingen die zich het voorbije schooljaar bijzonder ingezet hebben voor iets dat buiten de eigenlijke lessen valt maar toch schoolgebonden is, uitnodigen op een “je verdient een pluim- moment”.  De zogenaamde “hotdogreceptie”: fotoreportage.

Trotse tweedejaars

Posted

Zonnig, zomers en blij gezind: zo kwamen de tweedejaars naar hun proclamatie mét receptie. Sven De Landtsheer zorgde voor de fotoreportage. Proficiat met jullie getuigschrift!

Hoogtij Scheldevallei

Posted

Op de foto ziet u in het midden Carl De Keyzer, Magnumfotograaf, ook wel ‘de Eden Hazard van de Belgische fotografie’. Dit ter gelegenheid van de fotowedstrijd “Hoogtij”: niet minder dan 7 van onze leerlingen en hun leerkracht fotografie (Vrije Ruimte) werden uit meer dan 530 inzendingen geselecteerd door een professionele jury! Hiermee vertegenwoordigt het …read more →

Open dag 5 mei: leer ons beter kennen

Posted

Welke school zit er achter dit alom bekende “kasteeltje” aan de Wegvoeringstraat? Kom het uitzoeken en beleef zelf de schoolsfeer, leer de leerkrachten kennen, proef van ons lesaanbod. Je bent welkom! Meer info? Klik hier.  

Collegefeesten 5 mei: fietstocht

Posted

Voor de vakantie maakten alle vierdejaars in de les Nederlands uitnodigingen, affiches en flyers voor de Philip Plaetinckroute. Een jury van 4 collega’s kwam vorige week samen om het mooiste ontwerp te kiezen. Dit is de winnende flyer die Silke Meersman en Emmely Speeckaert (4WE2) ontwierpen. Proficiat meisjes! Op zondag 5 mei roepen we iedereen …read more →

Soy un italiano

Posted

De zesdejaars reizen rond in Italië, de eindejaarsreis waar ze zo lang naar uitkeken. Volg hun updates op onze FB. De tweedejaars kan u volgen op de blog (klik door op de homepage) bij hun prille ski-avonturen in Zuid-Tirol. Buon viaggio a tutti!  

Science rocks!

Posted

Onze jonge wetenschappers van de tweedes gingen de uitdaging aan! De theorie, het denkwerk, het meetwerk, het oplossen van onverwachte problemen, het samenwerken, het falen en herbeginnen,… het hoorde er allemaal bij om een heuse rollercoaster in elkaar te puzzelen. Wetenschap in de praktijk. Fotoreportage.